Dyra tillbehör till pool

högtryckstvätt som fått bäst i testFunderingarna på att skaffa en pool fortskrider och vi börjar bli mer och mer säkra på att vi kommer att göra slag i saken, något som gör att vi börjat fundera på vilka tillbehör som krävs. En av de första sakerna vi tänkt på rör rengöringen. En smutsig pool är knappast något som gör någon glad, och innan den fylls med vatten när våren börjar gå över till sommar så måste den rengöras. Därför har vi börjat kolla runt lite bland olika högtryckstvättar eftersom vi förstått att en sådan kan vara bra att ha för att rengöra sin pool med.

En av de saker som slog oss var att priserna på högtryckstvättar varierar något helt enormt. De billigaste kostar under tusenlappen medan de dyraste kostar närmare 25-30 000 kronor! Lyckligtvis blir det nog inte så dyrt, för riktigt så kraftfull behöver högtryckstvätten inte vara. Men runt 4-6 000 kronor kommer det nog att gå på. Å andra sidan, en högtryckstvätt är ju användbart till annat än att bara rengöra poolen med, så det känns som ett inköp väl värt att göra.

Med tanke på det stora utbudet så blir det till att läsa på. Vi vill ju inte skaffa en som inte klarar våra behov, och samtidigt ska den ju helst inte kosta för mycket heller. Det utespa som vi funderar på att skaffa kommer säkert inte att behöva en alltför kraftig högtryckstvätt heller, som väl är. Vi får helt enkelt höra efter lite om vad som troligen kommer att passa oss bäst. Dessutom, det verkar riktigt kul att använda en högtryckstvätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.