En fulländad dag på golfbanan

Det finns inte mycket som är bättre än att gå en hel golfrunda – 18 hål. Någon mer avslappnande, trevlig och rolig upplevelse får man leta efter. Det är i alla fall min åsikt, och den står jag för! Självklart så spelar dock vädret en roll – är det kallt, mulet och blåsigt så är det inte fullt så roligt, även om den extra utmaning som vind innebär kan vara spännande. Men överlag så är en dag på golfbanan aldrig bortkastad, inte ens när vartenda slag går snett och vint och träffar sandbunkrar och liknande. Det är ju av misstagen vi lär oss, och jag måste säga – när jag är ute på golfbanan lär jag mig ofta väldigt mycket!

En liten sak kan dock vara ett problem. 18 hål tar lång tid att ta sig runt, speciellt om man är mindre duktig. Fyra timmar får man räkna med, och ibland närmare 5. Det gör att i alla fall jag kan behöva lite extra energi under tiden, för mot slutet brukar det annars vara slut på energin och hungern har börjat komma. Resultatet av det blir ju att jag spelar sämre (sämre än vanligt alltså!) de sista hålen. Och så kan jag ju inte ha det! Därför började jag med kosttillskott från svensktkosttillskott.se att ha med mig ute på banan. Godsaker som är nyttiga, mättar och snabbt ger extra energi. Pricken över i helt enkelt, som gör att en dag på golfbanan blir perfekt och en fullständig njutning att genomföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.