En närapå perfekt dag på golfbanan

Ännu en helg, ännu en golfrunda, och en riktigt trevlig sådan också. Solen sken men temperaturen höll sig ändå på en behaglig nivå, och bollarna flög som svalor genom luften. Eller ja, kanske inte som svalor, men de flög fint ändå och landade mestadels där de skulle. Då och då är det ju så att man efter en golfrunda undrar varför man håller på med den här jädra sporten. Golf kan ju vara så oerhört frustrerande. Men dagens golfrunda är ett mycket bra exempel på varför. När golfandet flyter på som det ska så är det en fantastisk upplevelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en sådan där dag då det inte kändes som om något kunde gå fel, och resultatet blev också därefter. Alla hål var givetvis inte perfekt spelade – de längre hålen är fortfarande min svagaste sida som golfare. Men jag tror faktiskt inte att jag en enda gång tänkte att ”sjutton också, varför skulle bollen landa sådär?”. Dagens bästa hål var nog hål 8, som ju är känt för sitt lite luriga vattenhinder. Vanligtvis brukar jag spela kort, för att undvika risken för att landa där i vattnet. Men idag hade jag inga tankar på det – rakt upp på green bara! Jag kände att det inte fanns någon som helst möjlighet att det skulle gå fel – och det gjorde det inte heller!

Säkert är det så att det mycket sitter i skallen hur det går på golfbanan. Om man vet att det kommer att gå bra, så gör det ofta det också. The power of positive thinking, helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *