Golfrundan då (nästan) ingenting gick rätt

Ibland är det så att man redan på första hålet känner att, nej, idag kommer det inte att bli någon vidare bra golfrunda. Lyckligtvis är det någonting som inte inträffar alltför ofta. Vanligtvis är det ett sant nöje att spela golf. Men tyvärr å var dagens golfrunda av det där slaget som man helst vill glömma. Jag hade helt enkelt inte marginalerna på min sida, och det kändes som om puttarna nästan gick i, men inte riktigt på varje hål. Extremt frustrerande. Sådana här golfdagar är det bäst att bara försöka glömma så fort som möjligt. Men eftersom jag aldrig upplevt två sådana här misslyckade golfrundor i rad så innebär det förhoppningsvis att nästa golfrunda blir bättre. Ta i trä!

Men dagens golfrunda var inte helt misslyckad. Det är vanligtvis så att det finns åtminstone några hål där det går bättre än förväntat, och idag var inget undantag. Hål 16, ett riktigt klurigt och långt par 5-hål är ett som jag normalt brukar ha en del problem med, men idag lyckades jag faktiskt med två under par, något som knappast har inträffat förut. Jag vet inte riktigt varför, men utslaget var närapå perfekt, och andraslaget placerade bollen närapå perfekt på green. Det hela avslutades sedan med en perfekt putt ner i hålet. Om jag kan ta med mig hål 16 från dagens golfrunda så var det nog faktiskt värt det. Långa hål har ju alltid varit lite av an akilleshäl för mig, och det område där jag mest kan förbättra mitt spel.