Om bloggen

Det här är en blogg som kommer att handla om mig, Niklas, och ett intresse som jag har tagit upp nu när jag har lyckats bli lagom ung. Jag har nämligen tagit klivet ut på golfbanan. Det är en sport som många bekanta valt att kalla moderatbandy, och det kan väl kanske stämma att det en gång varit en sysselsättning de rikaste sysslade med. Men med tanke på att jag varken är speciellt rik eller moderat så borde de väl rimligtvis kunna släppa den bilden något nu när den värste av alla gråsossar peggar upp på första tee för att se bollen landa mer eller mindre bra på fairway (det vill säga i en fairway-bunker eller i ett sidovattenhinder).

Jag är inte speciellt bra på det än men det tar sig, som pyromanen sa. Som ni kanske förstår kommer bloggen att handla mycket om mina försök att göra mig till en golfspelare och vad det resulterar i återstår att se. Jag har inga direkt ambitioner eller mål som jag vill uppfylla, jag göra det bara för att det är roligt och utmanande. Vem vet, kanske kommer det till slut till att jag vill göra något bättre av mitt golfande men för stunden är jag egentligen mest nöjd över att jag tar mig runt.

Bloggen kommer dessutom att fyllas med massa annat innehåll, sådant som inte har med golfen alls att göra. Det blir lite bilder och texter som har med livet att göra där barnen säkerligen kommer finnas omnämnda och min inte fullt lika golftokiga fru. Det lär också bli en hel del resor som hamnar i skriven form och åbäket till hus lär få sig en känga eller två, med tanke på hur mycket det vill jävlas med mig i tid och otid. Ett riktigt svenssonliv helt enkelt. Välkommen!