Superbilliga golfklubbor funna!

Ingen regel utan undantag. I normala fall så vill jag helst inte köpa mina golfklubbor över nätet, då jag gärna vill känna på dem först, så att jag vet att de känns bra att använda. Men nu har jag på Blocket hittat några golfklubbor som jag vet är finfina eftersom jag provat exakt de golfklubbor som ligger där till salu, och vet att jajamen de är riktigt bra. Jag har dock inte köpt dem än och det visar sig nu vara en riktigt bra idé. Priset på Blocket är knappt en tredjedel av vad de skulle kosta nya, och det verkar definitivt inte vara något fel på dem. I stället ser det ut att handla om en nybörjargolfare som gjorde misstaget att köpa dyra klubbor innan han verkligen provat på att golfa speciellt mycket. Det är ju i och för sig tråkigt, men den enes död den andres nya golfklubbor.

Men nu ska inte fokuseras på det negativa och eventuella risker, utan på det positiva – superbra golfklubbor till ett extremt lågt pris! Jag vet inte om säljaren förstår det riktigt, men han skulle lätt kunna ta ett antal tusenlappar mer betalt för sina golfklubbor. Det känns nästan lite fel att köpa dem så här billigt, nästan så att jag inte vågar säga vad det är för märke på golfklubborna. Risken för att säljaren ser det här blogginlägget och drar tillbaka försäljningen är i och för sig minimal, men just nu kan jag knappt ens förstå att någon säljer så pass bra golfklubbor så billigt!